RSS Feed

Gulasz grzybowy z boczniaka

Składniki

– 500g boczniaka,
– 2 – 3 cebule,
– 1 papryka,
– mąka,
– przecier pomidorowy,
– śmietana,
– sól,
tłuszcz,
– pieprz.

Przygotowanie

Pokrojone boczniaki podsmażyć na tłuszczu, dodać pokrojoną w paski paprykę i cebulę i posypać mąką. Gdy wszystkie składniki staną się miękkie, dodać przecier pomidorowy i śmietanę. Doprawić solą i pieprzem. Dusić jeszcze przez kilka minut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: