RSS Feed

Moje kotlety mielone

Składniki

mięso mielone – 0,5 kg
2 ogórki kiszone lub konserwowe,
mala cebulka,
pęczek natki,
sucha bulka,
sól, pieprz, przyprawy,
jajko,

Przygotowanie

1. Ogórki i cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Bułkę namaczamy w mleku lub wodzie. Natkę siekamy.

2. Dodajemy wszystko do mięsa mielonego, odciśniętą bułkę, przyprawy, surowe jajko. Wszystko mieszamy. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni.

3. Z podanych składników wychodzi ok. 10 kotletów

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: