RSS Feed

Zupa groszkowo – serowa wg Magdy

Składniki

– 300 g zielonego groszku
– 50 g masła
– 3 łyżki mąki
– 1.25 l bulionu z kostki
– 4 plastry topionego sera
– 100 g sera topionego
– 2 łyżki szczypiorku

Przygotowanie

Z masłą i mąki przygotować zasmażkę, dodać bulion i zagotować, dodać groszek i chwilę podgotować. Sery pokroić i dodać do zupy, mieszać do całkowitego połączenia składników. Gotowe danie przelać do bulionówek i posypać szczypiorkiem.

SMACZNEGO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: