RSS Feed

Dietetyczne śniadanie lub kolacja – szpinak z jajkiem i pomidorem

Składniki

– 100g mrożonego szpinaku
– 2 jaja
– 1 pomidor
– sól, pieprz do smaku
– ew. masło

Przygotowanie

Szpinak rozmrażamy na teflonowej patelni. Jeśli takiej nie mamy to bierzemy zwykłą i dadajemy odrobinę masła.

Gdy będzie już rozmrożony wbijamy jajka i dodajemy pokrojonego pomidora.

Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Szybkie, zdrowe, smaczne i zawierające mało kalorii danie.
Czego można chcieć więcej🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: