RSS Feed

Racuchy z jabłkami łatwe i szybkie

Składniki

Składniki:

0,5 l mleka;

2 jaja;

ok. 2,5 szkl. mąki;

1-2 łyżki cukru;

szczypta soli;

0,5 łyżeczki sody;

1-2 jabłka.

1 szkl = 250 ml

Przygotowanie

Wykonanie:

Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. Mleko, żółtka, mąkę, cukier, sodę i sól zmiksować na gładką dość gęstą masę. Dodać jabłko pokrojone na drobne kawałki (ilość według indywidualnych upodobań smakowych). Na końcu delikatnie wymieszać łyżką z ubitymi białkami. Smażyć na oleju, posypać cukrem pudrem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: