RSS Feed

Pasta rybna z makreli

Składniki

1 większa makrela wędzona
3 jajka ugotowane
3 ogórki kiszone
papryka konserwowa 2 płaty (można ją dać, ale nie koniecznie)
1 cebula duża
pieprz
majonez babuni – mały słoiczek
pietuszka świeża albo suszona

ALBO:
robię też troszeczkę szybszą:
1 makrela
5 jajek
1 cebula

Przygotowanie

Makrelę obieramy z ości, dajemy do miski, potem gnieciemy ją widelcem.
Jajka rozgniatamy widelcem albo kroimy w mała kosteczkę.
Ogórki, paprykę również kroimy w drobniutką kosteczkę.
Cebulę drobniutko kroimy.
Wszystko mieszamy, doprawiamy pieprzem, pietruszką i majonezem.

Pasta jest naprawdę smaczna.

Polecam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: