RSS Feed

SAŁATKA Z PIECZARKAMI I RYŻEM Fineski

Składniki

0,25 – 0,5 kg pieczarek1 puszka kukurydzy1 woreczek ryżupormajonez – ok 2-3 łyżki

Przygotowanie

Pieczarki obgotowujemy max 20 min w wodzie z wegetą. Następnie pieczarki kroimy w drobną kosteczkę.
Ryż gotujemy. Studzimy.
Pora / tyle ile lubimy / kroimy bardzo drobno.
Odsączamy kukurydzę z zalewy.

Wszystko mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez. Mieszamy.

SMACZNEGO :o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: