RSS Feed

Truskawki w czekoladzie

Składniki

tabliczka mlecznej czekolady brązowej lub białej-kuchennej,
duże truskawki

Przygotowanie

Truskawki myjemy, ale nie pozbawiamy szypułek. W małej miseczce roztapiamy czekoladę nad parą.

Trzymając za ogonek zanurzamy w ostudzonej lekko czekoladzie dół każdej truskawki.

Bardzo ładnie wygladają truskawki z białą czekoladą i brązowa czekoladą na jednym talerzyku.

Deser bardzo łatwy w przygotowaniu, ale elegancki.

Smacznego!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: