RSS Feed

latwe lecho

Składniki

1 kg papryki (najlepiej rozne kolory)0,5-1kg pieczarek1 duza cebula1 koncentrat pomidorowyparowki (ilosc okolo 0,5kg zalezy jaka kto lubi ilosc)0,5 piersi z kurczaka (niekoniecznie)Przyprawy wedlug uznania

Przygotowanie

Papryke i pomidory spazyc i pokroic w kostke.
Pieczarki obrac i pokroic w paseczki.
Parowki i piersi pokroic w kostke.usic
Papryke i pomidory dusic w garku,parowki i piersi z kurczaka podsmazyc oddzielnie.
Cebulke pokrojona w kostke wrzucic na rozgrzana patelnie jak sie zarumieni dodac pieczarki i poddusic nastepnie dodac do papryki i pomidorow
Podsmazone parowki i piersi dodac do garnka.
Doprawic do smaku i na koniec dodac koncentratu pomidorowego

Smacznego!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: