RSS Feed

Placki

Składniki

PLACKI
1 jajko
3 łyzki mąki
3/4 szklanki maślanki
70 g twarogu(do wyboru chudy czy inny)
NADZIENIE
dżem
krem do tortów

Przygotowanie

Podane składniki wrzucamy do wysokiego pojemnika i miksujemy ok. 1min. Uzyskaną masę odstawiamy do lodówki na min. 30 min.
Smażymy placuszki🙂 Ja robie to na teflonie posmarowanym lekko oliwą. Podaję wysamrowane kwaskowatym dżemem z kremem do tortów waniliowym w wersji "light" (tzn. zrobiony z samego mleka).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: