RSS Feed

jaja po żmudzku

Składniki

6 JAJEK
1 DUZA CEBULA
3-4 LYZKI MAJONEZU
2 ŁYZKI POSIEKANEJ NATKI PIETRUSZKI
SOL PIEPRZ

DO DEKORACJI LISCIE SALATY I CZASTKI POMIDORA

Przygotowanie

CEBULE DROBNO POSIEKAC JAJKA UGOTOWAC NA TWARDO I NIE OBIERAJAC ZE SKORUPKI PRZEKROIC WZDLUZ NA POLOWKI WYJAC JAJKA ZE SKORUPEK A SKORUPKI ZACHOWAC POSIEKAC JAJKA DODAC CEBULE MAJONEZ NATKE PIETRUSZKI SOL PIEPRZ WYMIESZAC SKORUPKI NAPELNIC MASA JAJECZNA ULOZYC NA TALERZU UDEKOROWAC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: